За момичето, което обичаше да си прави селфита край басейна

 • И защо се разделихте, Венци – любопиствах, защото обичах клюките.
 • Ми вече не ме радваше, нещо не бях щастлив – Венци прехлъзгваше чашата от една в другата ръка – Аз сложен човек понякога и аз не се разбирам – Намигна ми .
 • Аз пък съм проста, тестногръда и консервативна.
 • Е, глупости, не говори така Гери, има още много хляб в тебе.
 • То хляб може и да има , но това не променя фактите.
 • Правиш се сега ,ей, кой знае преди Никола в гимназията как си ги въртяла ,по двама, по трима
 • Ми не, по цял ден четях исторически книги, на пуснати щтори.
 • Еми, Никола ,как те спечели?
 • Беше единственият, който ме изтърпя- казах съвсем просто аз и свих рамене

В този момент Венци започна да се смее, погледнах го – не разбирах кое му е смешното. Деница и Виктория влязоха в кафенето и Дена повдигна вежди.

 • О, флиртче нещо, вижте Венци как се ухилил от ухо до ухо.
 • Не- каза Венци все още захилен- Каза ми как я е спечелил Никола.
 • А, как- Деница започна да прибира чадъра си- Има здрави нерви човека.

Всички се засмяха, аз гледах намръщено, нещо започвах да се ядосвам.

 • Хора на мен не ми е забавно- ми не беше забавно, пък.
 • Тихо, тихо,че ще ядосаме Гери и ще стане страшно- каза Вики

Двете с Дена седнаха на масата до нас  и те започнаха да разпитват Венци.

За момичето, което обичаше да си прави          селфита край басейна

Село Гривица е първото село посока от Плевен за Горна Оряховица. То се намира на разстояние 30 минути с кола, 45 минути с влак и около два часа пеша от града, знам го ,защото всичките растояния съм ги минавала. Наричат го плевенското Ориндж Каунти и там богати хора на града си струят къщи за да избягат. От какво точно искат да избягат, като града супер безлюден, ама айде, щом са решили да бягат- така да е. В Гривица имаше и най- поддържаните басейни  и най- скъпите за тамошните стандарти.

Екатирина, но всички я наричаха Кати беше много хубаво 16 годишно момиче.Висока, с дълги крака, стегнато дупе, плосък корем ,  едри добре оформени гърди наследство от баба й Емка, дълга шия ,плътни устни,чипо носле и хубави големи сини очи. Косата й беше руса на букли и понякога слагаше син или лилав кичур за разкош. Беше много ставаща и го знаеше. Мечтата и беше да стане , като Гери Никол и Тита, е не можеше да пее ,ама не кого му пукаше за това. Ако някой известен продуцент я забележи щеше да ги отнесе, като куцо пиле домат.

Тъкмо си преглеждаше последното селфи и беше много доволна от себе си. Беше се снимала чисто гола, гърди беше прикрила с косата си – е колкото може де, а вместо гащи си беше сложила чиния пълна с череши, перфектна работа. Надяваше се селфито и да събера поне 300 лайка. Изведнъж някой я бутна за раницата. Тя се обърна и видя Божидар

“Офф, пак този смотаняк”, помисли си  с досада тя , макар че мисълта, че се самозадоволява на нейни снимки я възбуждаше.

 • Здрасти Божко, какво правиш?- попита тя , без интерес и продължавайки да си разцъква телефона.
 • Ми играя STARCRAF II и това смятам да правя до края на лятото- Каза гордо Божидар и се захили тъпо. Той беше нисичко момче , леко пълничко с големи кафяви очи и дълга коса вързана на опашка. Имаше много странни пръсти на ръцете, някак издължени и изглеждащи прекалено гъвкави.
 • Аз ще се наложи да работя,като промотър ,за да си събера пари и да си направи един много як цветен татус между гърдите.- Забеляза блясъкът в очите му и много й хареса. Само не й харесваше това, че беше от бедно семейство- майка й беше шивачка, а баща й общ работник. Ако се беше родила при други родители живота й щеше да бъде много по-добър.
 • О, красавицата и грозната й приятелка- Деско притърпа Кати и я целуна, усети обицата на езика й и почти се надърви- Какво става мацки?
 • Ми аз ще си ходя- смоталеви Божидар и се обърна.
 • Ходи си,ходи си- каза ехидно Деско и хвана Кати през кръста.

Деско ,всъщност обективно погледното Деско не беше лошо момче. Да ,ходеше на фитнес да се нацепва, ама това го правеха всички момчета там. Да ,не се интересуваше от училище, но пък му харесваше животновътството, което пак е нещо. Държеше грубо, защото не знаеше друго поведие и смяташе това за нормално. Той беше богат селски бек с всичките негативи на това определение, но пък беше добро момче. Беше 18 годишен с бръсната глава, висок, с много хубаво тяло и със  зелени очи. Аз лично и него бих си го взела.

Опипа Кати за задника и я плясна

 • Моето бонбоче си ти, най-хубавото тука. Защо си така нацупенка,а?- Може да се каже ,Деско имаше чувства към нея- правеха страхотен секс и му беше хубаво да го виждат с такава мацка. Това в неговите представи стигаше.
 • Искам да си направя цветен татус между гърдите, но парите не ми стигат и ще се наложи да работя ,аз не искам.- Тя направи физиономия , като на малко бебе- Коте, ще ми дадеш ли , моля те- нацупи устни.
 • Нямам достатъчно, знаеш, че ми откраднаха колето и раницата наскоро. Не искам да взимам още от баща си , защото не се разбираме- Не се разбираха e най-меко казано Деско презираше баща си, заради смърта на майка му. Според него, заради лошото отношение ,тя е стала алхоличка и последствие почина от цироза. От тогава до сега единствето желание на младото момче е да пребие от бой баща си.
 • Хубаво, тогава- Кати се намръщи и повече не му проговори.

 

Беше горещ, направо парещ юлски следобет. Кати се печеше на басейните по монокини и си правеше селфита. Обичаше да провокира. Плъзна ръка по мокрият си стегнат корем и си помисли, колко добре би и седяла една обица на пъпа. Трябваха и още пари, но откъде да ги вземе ,това е въпросът. Ръката й отиде, още по надолу, ето това ще бъде наистина скандално селфи. Телефонът й извъня, беше бащата на Деско, Димитър. Каква златна възможност.

 • Ало- гласът му звучеше ядосан- Тоя хаймана синът ми при тебе на басейните ли е? Трябваше да вземе една пратка, а не е .
 • Да, тук при мен е – Излъга без да й мигне окото- Ако дойдете бързо ще го видите
 • Добре

Димитър оглеждаше внимателно , но виждаше само русото момиче. “ Майко мила , какви хубави цици” помисли си. Той беше запазен 45 годишен мъж, собственик на най-голямата куриерска служба в околността  .

 • Е, къде е синът ми, не го виждам- каза той на Кати
 • Тръгна си преди малко, можете ли да ме закарате до вкъщи , че много изгорях- Кати се изпъна на хавлията. Очите на Димитър станаха, като на малко дете пред магазин за шоколад.
 • Да..да ,разбира се. Няма,такова, проблем- май се изпоти.

КАТИ,Кати- някой крещеше името й. Обърна се и отново видя Божидар. “Пак ли тоя смотаняк,честно ли бе, откъде се появява от нищото”- Кати, искаш ли си ходим заедно с автобуса.

Няма начин- обърна му гръб и повече не го отрази.

Качи се в колата на  Димитър все още по монокини и се намести хубаво върху кожената седалка, кръстоса крака и отметна назад коса.

 • Няма ли да облечеш- слюмки му течаха от устата ,не знаеше как ще кара
 • Прекалено съм изгоряла- тя се докосна леко по шията и по гърдите.Тръгнаха.

Димитър трудно се концетрираше върху пътя, по едно време усети как Кати го докосва по чатела. Изцъкли очи и веднага отби, тя се наведа и той усети обицата на езика й. Това беше най-хубавата свирка, която са му правили.

От този ден нататък Кати започна да подържа паралелна връзка с бащата и синът. Случваше се в един и същи ден да прави секс и с двата, е не заедно. Димитър и осигуряваше пари за всичките й капризи, а Деско го държаше, като резервен план – случай, че омръзне на баща му. Кати смяташе себе си за умно момиче. Понякога Димитър я споделяше с негови приятели и колеги от офиса, но тя нямаше нищо против.

Деско върваше уверено към офиса , беше взел това решение отдавна, имаше 18 години щеше да отиде да работи в София, като общ работник. За да е по далеч от баща си, щеше да вземe и Кати, ако иска, тя и без това не живеше в кой знае какви условия и сега…Презрение. Обида. Отращение. ГНЯВ. Това изпита младото момче, като видя приятелката му просната по корем върху бюрото, а баща му зад нея гърчещ се, като гъсеница.Три секунди му бяха необходими за да стигне до тях, тръпна баща си, удари го в корема, взе му презерватива и му го напъха  в устата и започна да му бие  главата в дървеното бюро. Биеше и не спираше ,лицето на Димитър беше цялото в кръв , вече не се ,различаваха чертите му. Добре че, Кати все пак се усети, облече се и се обади на полицията. Бащата не подаде жалба срещу сина си.

Димитър седеше в офиса си и гледаше през прозореца замислено. Това копеле негов син ли беше, как е възможно да му пречини това. Опита се да помръдне, не му се получи, всичко го болеше. Чу как някой влиза в стаята,сигурно е куриерът.

 • Сините пакети от ляво, а червените от дясно- каза, но нищо не чу като отговор.

Изведнъж нещо започна да го пристяга за врата. Какво беше това по дяволите,верига някаква.Опита се да се освободи , да се отскубне,  нямаше как, захвата беше много силен , а и не го всичко го болеше. Сега обаче болката определено беше концентрирана, шибаната верига му прерязваше врата. Не можеше да диша. Мъгла. Тъмно. Вече не чувстваше нищо.

Нямаха достатъчно доказателства за да обвинят Деско,макар че той беше главният заподозрян. В тази топла юлска нощ, той се разхождаше сам по безлюдните улици на селото и изведнъж в далечената забеляза Кати. Тя също го видя и забърза в другата посока.

 • Къде бе, долна курва такава- провикна се- Довчера ме яздеше и крещеше името ми,а сега бягаш от мен. Какво членът на покойният ми баща ,по ли ти харесваше. Бързо я настигна.
 • Отговори ми де, любопитен съм- Опита се да я хвана за ръката, тя веднага се отскубна
 • Оставиме да си ходя- Сините й очи го гледаха уплашено- Убиец. Психопат.

Как го нарече, Деско вече се ядоса. Харесваше я още, ама я и мразеше, ако не беше такова тъпо курве сега щяха да си живеят двамата в София.Гледаше я и  виждаше  само страх и презрание, това ли изпитваше към него тази долна курва.

 • Аз убиец не съм, ама ти си една нещастна никаквица- Удари я и тя се свлече на земята. Бързо обаче успя да се окопити , захапа силно до кръв за ръката и побягна.

Тичаше колкото сили има, колкото я държат краката. Без да мисли за посоката, чувстваше как някой я следи и засили скоростта. Този психопат ще я настигне. Лявата страна започна да я боли, силите не й достигаха, тя се преспъна и падна, беше точно до басейните.

 • Кати ,добре ли си,какво ти се случва- Беше Божидар , той я гледаше разтревожено. Как този човек се появяваше от нищото, за първи път се радваше да го види.
 • Аз… той.. това е… Деско ще ме убие както …уби- едва говореше.
 • Искаш ли да се скрием на басeйните, а утре сутринта ще отидем в полицията.
 • Да- идеята й се стори логична.

Двамата седяха край водата, Кати гледаше тъжно и умислено.

 • И сега какво, пак отначало, къде ще ги търся сега ,това село е супер малко и всичко се знае.
 • Не е нужно да търсиш, каквото и да било- Божидар се опита да я целуна и тя естествено се отръпна.
 • Разкарай се, бе противняк такъв
 • Знаех си че така ще реагираш ,бях длъжен да опитам преди да…
 • Преди да какво.. откачалка такава- Опита се да стане , но изведнъж нещо здраво я стисна за врата. Въже. Божидар я ритна тя падна в басейна. Опита се да се освободи , но усещаше как започва да се дави. Водата навлизаше все по –дъбоко, а Божко стискаше по-здраво въжето.

“Красиво“- мислеше си Божидар докато гледаше окорените й сини очи под водата. Щеше да й направи последна снимка.

Дали беше останала без сили или беше осъзнала,че просто няма смисъл, но изведнъж Кати престана да бори . Една минута по-късно всичко беше приключило. Безжизненото  й тяло се носеше плавно във водата. Божидар взе гумените ръкавици на майка си, сложи ги и направи снимка на тялото на Кати в басейна. Пубикува я в Instagram, това беше последната най-гледаната и обсъждана нейна снимка.

За всичко обвиниха Деско, намeриха край басейна раницата и веригата от колето му , с която беше убит баща му. Освен това по зъбите на Кати откриха негово ДНК. Камерите от онази нощ не работиха, предполага ,че той ги е изключил. На българското правосъдие повече не му трябваше, а и трябваше да реши случея веднага заради скандалната снимка и широкия отзвук. Приключиха Деско по-бързата процедура и му дадоха 25 години затвор.

Пет години по-късно Деско почина от някаква инфекция в затвора. Божидар работеше , като потдръжка в един офис София. Лилия,всички я наричаха Лили беше хубава жена и секретарка на шефа ,с когото спеше. Тя обичаше да си прави селфита,а Божидар обичаше да я гледа…

В главата ми толкова много идеи и не знам на коя да дам приоритет. Искам нещо много силно, но и аз не сигурна точно какво е. Някой ден ще разбера. Надявам се.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *